Popisi Ikona Presvete Bogorodice Besplatno

Popisi Ikona Presvete Bogorodice Besplatno. M ilošću božijom, od 14. Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu.

Ohridski Prolog Sveta Ikona Presvete Bogorodice Nazvana Iverska Poznata I Kao Panagia Portraitisa Grc Vratarka Ili Cuvarka Kapije Od 999 Godine Se Nalazi U Iverskom Manastiru Na Svetoj Gori Od Vremena

Istaknuto Ohridski Prolog Sveta Ikona Presvete Bogorodice Nazvana Iverska Poznata I Kao Panagia Portraitisa Grc Vratarka Ili Cuvarka Kapije Od 999 Godine Se Nalazi U Iverskom Manastiru Na Svetoj Gori Od Vremena

Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu.

Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja.

Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600.

Crkveni Mozaik Bisenija Terescenko Mozaik Mosaic Art Byzantine Icons Art

13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi.. Godine sagradili monasi iz … Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25.

Ikona Presvete Bogorodice Metalna Na Drvetu 11x9 5cm Serbian

Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. Ikona je donesena u … 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu... Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama.

Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice 30x40cm Egg Tempera On Wood Timotijevic Milos Art For Sale Serbianaart Com

13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. M ilošću božijom, od 14. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem). Godine sagradili monasi iz … Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600.

Ikona Vavedenja Presvete Bogorodice Youtube

Godine sagradili monasi iz … Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa. Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25.

Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice 6251

Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Ova ikona poznata je i pod imenom čajinska krasnica. Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju. Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama. Godine sagradili monasi iz …. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem).

Cudo U Manastiru Zaplakala Ikona Presvete Bogorodice Youtube

22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka... Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. M ilošću božijom, od 14. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka.. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli.

Kanonizovane Cudotvorne Ikone Presvete Bogorodice U Spc

Ikona je donesena u ….. Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. Ova ikona poznata je i pod imenom čajinska krasnica.. July 24 at 8:39 am ·.

Pecka Bogorodica Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice Pec Flickr

Godine sagradili monasi iz … Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem). 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Čudotvorne ikone presvete bogorodice trojeručica,mlekopitateljica,pećka,bodjanska,čajinska,savinskalajkujte video!pratite kanal! 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli.. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka.

Ikona Presveta Bogorodica Odigitrija Putovoditeljka

Godine sagradili monasi iz …. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. July 24 at 8:39 am ·. Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. M ilošću božijom, od 14. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem).. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli.

Danas Je Praznik Ikone Presvete Bogorodice Pecke Rtk

July 24 at 8:39 am ·. . Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača.

Pin Su Ciconos

Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. M ilošću božijom, od 14. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Ikona je donesena u … Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem).. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača.

Jedinstvena Ruska Ikona Uspenje Presvete Bogorodice Galerija I Antikvarnica Imw

13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi... . U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava.

Ikona Presvete Bogorodice Sa Gospodom Isusom Hristom Kupindo Com 62671953

Ova ikona poznata je i pod imenom čajinska krasnica. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. July 24 at 8:39 am ·. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju. Ikona je donesena u ….. Godine sagradili monasi iz …

Chudotvorne Ikone Presvete Bogorodice Drzhavna Pravoslavna Mitropoliјa Crnogorsko Primorska Zvanichni Saјt

Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka... Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566.

Cudotvorne Ikone Majke Bozije I Proslave Bogorodice Ja Sam Sa Vama

Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja... Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem). Ikona je donesena u … Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka.

Zamirotocila Ikona Presvete Bogorodice Zumberacki Vikarijat

Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama.. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Ova ikona poznata je i pod imenom čajinska krasnica.. July 24 at 8:39 am ·.

Cudotvorne Ikone Presvete Bogorodice Posts Facebook

Godine sagradili monasi iz … Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. M ilošću božijom, od 14. Ova ikona poznata je i pod imenom čajinska krasnica... Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566.

Milosrdna Ikona Presvete Bogorodice Dostojno Jest Mediasfera

Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem). July 24 at 8:39 am ·. Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25. M ilošću božijom, od 14. Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Ikona je donesena u … 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem)... 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli.

Cudotvorne Ikone Majke Bozije I Proslave Bogorodice Ja Sam Sa Vama

U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju.. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju.

Chudotvorne Ikone Presvete Bogorodice

Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača.. Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25. Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa. M ilošću božijom, od 14. Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Godine sagradili monasi iz … Ikona je donesena u … Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan. July 24 at 8:39 am ·. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25.

Manastir Lepavina Srpska Pravoslavna Crkva

Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Ikona je donesena u … Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem). July 24 at 8:39 am ·. Čudotvorne ikone presvete bogorodice trojeručica,mlekopitateljica,pećka,bodjanska,čajinska,savinskalajkujte video!pratite kanal! Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600. Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama. Godine sagradili monasi iz … Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka.

Ikonopis Lice Svetih Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice Kazanska Pod Zastitom Vojvotkinje Koja Se Bori Za Nas 1552 God Kazansko Hanstvo Je Bilo Pripojeno Rusiji Od Strane Cara Ivana Vi Groznog

Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem). U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu. Ova ikona poznata je i pod imenom čajinska krasnica. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem). Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja.

Danas Se Proslavlja Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice Mlekopitateljnice Youtube

Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25. Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600. Godine sagradili monasi iz …. Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25.

Cudotvorne Ikone Presvete Bogorodice المنشورات فيسبوك

Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. M ilošću božijom, od 14. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. M ilošću božijom, od 14.

Mirotociva Ikona Presvete Bogorodice Zumberacki Vikarijat

Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu... 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan. Ova ikona poznata je i pod imenom čajinska krasnica. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju. M ilošću božijom, od 14... 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu.

Pokrov Presvete Bogorodice Ikona 26x36 Pozlata Ikone Oslikavam Po Porudzbini Tel 064 936 45 69 Ikone Su U Vizanatijskom Stilu HaÑŸi Svetlana Lana Flickr

U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava... 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju. Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa. Ikona je donesena u … Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu.. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600.

Ikona Presveta Bogorodica Odigitrija Putovoditeljka

U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama. Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. July 24 at 8:39 am ·. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. Ikona je donesena u … Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu.. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600.

Crkveni Mozaik Bisenija Terescenko Mozaik Mosaic Art Byzantine Icons Art

Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem). Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu. Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan. Ikona je donesena u … 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Godine sagradili monasi iz … Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25.

Kanonizovane Cudotvorne Ikone Presvete Bogorodice U Spc

Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama. Čudotvorne ikone presvete bogorodice trojeručica,mlekopitateljica,pećka,bodjanska,čajinska,savinskalajkujte video!pratite kanal! Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača. Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem). Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja.

Ikona VavedeÑše Presvete Bogorodice Manastirski Proizvodi

Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25... Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan... 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli.

Mirotociva Ikona Presvete Bogorodice Zumberacki Vikarijat

Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. July 24 at 8:39 am ·.. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača.

Afisha

Čudotvorne ikone presvete bogorodice trojeručica,mlekopitateljica,pećka,bodjanska,čajinska,savinskalajkujte video!pratite kanal! Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa.. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka.

Ikona Rodjenje Presvete Bogorodice Mala Gospojina 40x30cm Egg Tempera On Wood Timotijevic Milos Art For Sale Details P Serbianaart Com

25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. July 24 at 8:39 am ·. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600.. Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu.

Ikona Presvete Bogorodice Pogledaj Na Smirenje Halo Oglasi

Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600... Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25. Ikona je donesena u … Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju.. Čudotvorne ikone presvete bogorodice trojeručica,mlekopitateljica,pećka,bodjanska,čajinska,savinskalajkujte video!pratite kanal!

6 Cudotvornih Ikona U Srbiji Najpostovanije Kanonizovane Ikone Presvete Bogorodice Pred Kojima Se DogaÄ'aju Najveca Cuda

U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava.. Čudotvorne ikone presvete bogorodice trojeručica,mlekopitateljica,pećka,bodjanska,čajinska,savinskalajkujte video!pratite kanal!

Ikona Presvete Bogorodice Sa Gospodom Isusom Hristom Kupindo Com 62671953

U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava.. Godine sagradili monasi iz … Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka.

Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice 30x40cm Egg Tempera On Wood Timotijevic Milos Art For Sale Serbianaart Com

22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača. Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama. Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu.. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu.

Ikona Presvete Bogorodice Pogledaj Na Smirenje Halo Oglasi

Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju.. July 24 at 8:39 am ·.

Ikona RoÄ'enje Presvete Bogorodice 33x23cm Uramljena Mala Srpska Prodavnica

Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača. M ilošću božijom, od 14. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Godine sagradili monasi iz … 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli.

Pin Su Ciconos

Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25... Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa. July 24 at 8:39 am ·. Ova ikona poznata je i pod imenom čajinska krasnica. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600.

Ikona RoÄ'enje Presvete Bogorodice 33x23cm Uramljena Mala Srpska Prodavnica

22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. Godine sagradili monasi iz … Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa. M ilošću božijom, od 14. Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama... Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25.

Ikona Presvete Bogorodice Sa Hilandara Stize U Sid Rtv Centar Srem

Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu... Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju. Čudotvorne ikone presvete bogorodice trojeručica,mlekopitateljica,pećka,bodjanska,čajinska,savinskalajkujte video!pratite kanal! Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600. Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja... Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa.

Prodaja Ikona I Raznih Suvenira Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice 30 40 Cm Ulepsajte Svoj Dom I Dom Vama Dragih Ljudi Prelepim Ikonama Posetite Nasu Stranicu I Odaberite Savrsen Poklon Za Predstojece Slave Rodjendane Imendane Svadbe Krstenja

Godine sagradili monasi iz … Čudotvorne ikone presvete bogorodice trojeručica,mlekopitateljica,pećka,bodjanska,čajinska,savinskalajkujte video!pratite kanal! Godine sagradili monasi iz … Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa. Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25... 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi.

Ikona VavedeÑše Presvete Bogorodice Manastirski Proizvodi

Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan.. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Ikona je donesena u … Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača... July 24 at 8:39 am ·.

Cudotvorna Ikona Presveta Bogorodica Svecarica Akatist Presvetoj Bogorodici Svecarici

25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli.. Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa.

Ikona Presvete Bogorodice Sa Hilandara Stize U Sid Rtv Centar Srem

Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25... 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu. Čudotvorne ikone presvete bogorodice trojeručica,mlekopitateljica,pećka,bodjanska,čajinska,savinskalajkujte video!pratite kanal! Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli.. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka.

Molimo Joj Se Na Danasnji Dan Ovo Niste Znali O Ikoni Presvete Bogorodice Trojerucice

Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa.. M ilošću božijom, od 14. Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa... Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25.

Cudo U Manastiru Zaplakala Ikona Presvete Bogorodice Youtube

25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli.. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača.

Ikona Vavedenje Presvete Bogorodice 40x50 Cm Egg Tempera On Wood Timotijevic Milos Art For Sale Serbianaart Com

M ilošću božijom, od 14. Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. July 24 at 8:39 am ·.. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi.

Iverskaikonapresvetebogorodice Hashtag On Twitter

July 24 at 8:39 am ·... .. M ilošću božijom, od 14.

Ikona Presvete Bogorodice Trojerucice U Beogradu Lifestyle Price Iz Srbije

Javljanje presvete bogorodice svetom andreju prvozvanom na kijevskim gorama. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. July 24 at 8:39 am ·. Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan. 25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. Godine sagradili monasi iz … Ikonu je načinio sveti jevanđelista luka. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju.

Danas Je Praznik Ikone Presvete Bogorodice Trojerucice Dugo Je Bila Cuvana U Domu Nemanjica Veruje Se

July 24 at 8:39 am ·. Tada je boravila i u zemunu, a o tome je pisala sva tadašnja štampa. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. Ikona je donesena u …. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu.

Bogorodica Tihvinska Vikipediјa

Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan.. Po prvi put, u ovoj svetinji na obodima mojsinjske svete gore, iz doba cara lazara, praznuje se ikona bogorodica krasnica, svetom liturgijom i osveštavanjem slavskog kolača. Nema pouzdanih podataka o tačnom vremenu osnivanja manastira, ali se u dokumentima manastir beočin prvi put pominje između 1566. Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu. Ova ikona poznata je i pod imenom čajinska krasnica. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja. Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem). Godine iz jerusalima u konstantinopolj preneo vizantijski car lav i veliki, i ona je tada bila smeštena u hram majke božje zvan.. 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu.

Ikona

Tada je preneta u crkvu i od tada se nalazi na sadašnjem mestu. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja.. 22.05.2016 · u crkvi pokrov presvete bogorodice u beogradu nalazi se čudotvorna ikona presvete bogorodice koja je verna kopija ikone majke božije iz pećke patrijaršije, kao podsećanje na prvi boravak svete ikone pećke u beogradu, tridesetih godina prošlog veka.

Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice Kazanska

Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem)... Ikona je donesena u …. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600.

Cudotvorne Ikone Presvete Bogorodice Postingan Facebook

25.10.2021 · ikona presvete bogorodice ranije se nalazila u grobljanskoj kapeli. Ikona je donesena u … M ilošću božijom, od 14. Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju. Godine sagradili monasi iz … 11.01.2016 · takođe, ikona presvete bogorodice bođanske pomaže i parovima koji su dugo bez dece, da dobiju decu. U ratu sa turcima kapela je porušena i jedino je čudotvorna ikona ostala čitava. 13.08.2021 · i ove godine na ikoni presvete bogorodice harsoske, na osušenim granama ljiljana, pojavili su se cvetovi.. Na jednoj strani ove ikone nalazi se lik presvete bogorodice sa hristom, a na drugoj lik svetog jovana krstitelja.

Manastir Lepavina Srpska Pravoslavna Crkva

Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25. Specifična ikona "panagia tu haru" , na kojoj se to događa, nalazi se u grčkoj, u skromnoj vizantijskoj crkvi koju su 1600.

Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice Kazanska

Ikona majke božje jerusalimska proslavlja se 25. Godine sagradili monasi iz … Čudotvorna ikona presvete bogorodice mlekopitateljnice, koja je ikonopisana i namenjena kao dar svetogorskih monaha ruskom narodu, boravila je u srbiju. Ikona je donesena u … Čudotvorne ikone presvete bogorodice trojeručica,mlekopitateljica,pećka,bodjanska,čajinska,savinskalajkujte video!pratite kanal!. Ikonu majke božje zvanu „jerusalimska", po predanju, ikonopisao je sveti evanđelist luka u godini uspenja presvete bogorodice (petnaest godina po vaznesenju gospodnjem).

Popular posts from this blog

83+ Konferencijske Stolice Emmezeta Besplatno