Nekretnine Fortenova Grupe Izvrsno

Nekretnine Fortenova Grupe Izvrsno. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina.

Fortenova Grupa Archives Grabancijas

Predstavljeno Fortenova Grupa Archives Grabancijas

I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja.

22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina.

Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina.

Naslovna Fortenova Grupa

Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina.. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Naslovna Fortenova Grupa

U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina.

Nastavlja Se Prodaja Fortenova Prodaje Cak 16 Nekretnina U Vlasnistvu Belja Plus Regionalna Hrvatska

15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine... I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd.

Ekapija Mk Group Becomes Co Owner Of A Shopping Center In Croatia

Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od …

Fortenova Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi I Pet Iz Jaskanskog Kraja

22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito …

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito ….. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna

GraÄ'evinsko Zemljiste Jastrebarsko 66269 M2 B2nekretnine

I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina.. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Fortenova Grupa Prodaje 117 Nekretnina Koje Nisu U Funkciji Privredni Hr

U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe... Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od …

GraÄ'evinsko Zemljiste Jastrebarsko 66269 M2 B2nekretnine

U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u... U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom.

Https Hr N1info Com Wp Content Uploads 2019 08 Fortenova 195025 Jpeg

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine.. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.

Https Static Jutarnji Hr Images Live Multimedia Binary 2019 7 23 8 Loop Jpg

Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe.. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna.. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost.

Https Www Vecernji Hr Media Img 9b Ba D0ed89548134cfc5ef6c Jpeg

Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd... Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna.

Crtati Opcenito Strasan Unos Nekretnina Laforet Paris20gambetta Com

15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine... Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju Suvremena Hr

Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito ….. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Dionice Mercatora Prebacene S Agrokora Na Fortenova Grupu Akta Ba

Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine.. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna

Crtati Opcenito Strasan Unos Nekretnina Laforet Paris20gambetta Com

22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od ….. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.

Fortenova Grupa Prodaje 117 Nekretnina Koje Nisu U Funkciji Privredni Hr

Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd.. . Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Fortenova Grupa Archives Grabancijas

Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe.

Dionice Mercatora Prebacene S Agrokora Na Fortenova Grupu Akta Ba

U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine.. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …

Fortenova Prodaje Cak 16 Nekretnina U Vlasnistvu Belja Plus Poduzetnistvo Org

Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Https Net Hr Wp Content Uploads 2019 07 Bilje2 Png W 669

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina.

U Makarskoj Pala Prodaja Nekretnina A Cijene Ostale Iste Kao Lani Turizam 24

Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju Poslovnifm

Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna.. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd.

Https Static Jutarnji Hr Images Live Multimedia Binary 2019 11 22 14 Forte 20nekret Jpg

Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom.. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja.

Naslovna Fortenova Grupa

22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina.. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe... Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe.

Fortenova Grupa Archives Grabancijas

Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.

Arhiva Fortenova Grupa Zagreb Info

15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina.. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina.

Https M Vecernji Hr Media Img C3 E0 B27add9444619a1cd252 Jpeg

Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito …. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …

Mercator Zalozio Dodatne Nekretnine Za Osiguranje Zajma Fortenove Indikator Ba

Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna.. . U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine.

Fortenova Grupa Preuzima Mercator Nakon Slovenije I Hrvatske Ulaze U Bih

Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.

Https Static Jutarnji Hr Images Live Multimedia Binary 2019 11 22 14 Forte 20nekret Jpg

Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s ….. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.

Fortenova Grupa Preuzima Mercator Nakon Slovenije I Hrvatske Ulaze U Bih The Prestige

Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina.. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s …. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine.

Https Image Dnevnik Hr Media Images 500x310 Oct2020 61976068 Meggle Jpg

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Fortenova Grupa Trzistu Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi 117 Nekretnina Terracon Business News

Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna.. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine.. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s …

Fortenova Grupa Prodaje Svoj Dio Vlasnistva Ciboninog Tornja Suvremena Hr

Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda... Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina.. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Fortenova I Meggle Postigli Dogovor O Kupoprodaji Nekretnina I Proizvodne Linije Akta Ba

15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna.

Https Img 24sata Hr Ofc3kfvze5cgcdhxrierqptr0vs 1200x0 Smart Media Images 2019 28 Fortenova Jpg

Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu ….. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina.

Fortenova Grupa Bljesak Info Bh Internet Magazin

Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito …. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Odlicni Rezultati Fortenova Grupe Za Prvo Polugodiste 2021 Bljesak Info Bh Internet Magazin

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina.

Naslovna Fortenova Grupa

Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Https Www Dnevno Hr Wp Content Uploads 2019 11 1121176 Jpeg

U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina.. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito …

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju Agrobiz Hr

U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom.. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od …

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom.. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna.

Naslovna Fortenova Grupa

U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd.. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja.

Naslovna Fortenova Grupa

Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe.

Https Net Hr Wp Content Uploads 2019 07 Bilje1 Png W 669

U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost.

Fortenova Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi I Pet Iz Jaskanskog Kraja

15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine... Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe.

Https M Vecernji Hr Media Img C3 E0 B27add9444619a1cd252 Jpeg

Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna.

Fortenova Grupa Archives Grabancijas

U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina.

Https Static Jutarnji Hr Images Slike 2021 01 17 K 9878579 640 Jpg

Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina... I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost.

Fortenova Grupa Archives Grabancijas

Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina... I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja... Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito …

Fortenova Grupa Vijesti

Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine.. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …

Https Static Jutarnji Hr Images Live Multimedia Binary 2018 3 21 8 Agrokor 20znak Jpg

Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito …. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito …

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine... Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od …

Fortenova Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi I Pet Iz Jaskanskog Kraja

Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe.. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina... Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe.

Https Hr N1info Com Wp Content Uploads 2021 10 15 1634301536 Pxl 251020 30616583 1200x800 Jpg

Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja... Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom... Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. I formalno se pridružila un global compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s …

Fortenova Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi I Pet Iz Jaskanskog Kraja

Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Na stranici se trenutno nalazi 117 nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe, koje su u potpunosti spremne za prodaju te zadovoljavaju sve zakonske propise koji se odnose na kupoprodaju nekretnina. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna

Fortenova Grupa Preuzima Mercator Nakon Slovenije I Hrvatske Ulaze U Bih

Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom. 22/11/2019 · fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. U novoj ponudi nekretnina na ovoj stranici tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe. Ukupna vrijednost oglašenih nekretnina prelazi 120 milijuna kuna. Fortenova grupa proširila je ponudu nizom novih nekretnina za prodaju na lokacijama diljem hrvatske, koje su u vlasništvu operativnih kompanija grupe, a nisu u funkciji poslovanja grupe.

Fortenova Grupa D D

Ponuda nekretnina za prodaju ce se redovito … . Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u hrvatskoj i regiji poput konzuma, mercatora, jamnice, zvijezde, dijamanta, belja, tiska, sarajevskog kiseljaka itd.

Popular posts from this blog

83+ Konferencijske Stolice Emmezeta Besplatno