110+ Njuskalo Novogradnja Maksimir

110+ Njuskalo Novogradnja Maksimir. U stanu je predviđeno podno grijanje. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Maksimir Maksimirska Cesta Peterosoban Stan Nkp 142 M2 Novogradnja

Najbolje Maksimir Maksimirska Cesta Peterosoban Stan Nkp 142 M2 Novogradnja

Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Prodaja Luksuzan Stan Maksimir Barutanski Jarak Novogradnja Prodaja Stans Zagreb

Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U stanu je predviđeno podno grijanje. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Agencija Za Nekretnine Bonus Nekretnine Indomio Hr

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). U stanu je predviđeno podno grijanje. Slobodan trosoban stan na 1. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.. U stanu je predviđeno podno grijanje.

Arcobarca Mediacao Imobiliaria Lda

Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, ….. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2.. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi).

N D Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce Zemljista Poslovni Prostori

Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara... Slobodan trosoban stan na 1. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5.

Novogradnja Maksimir Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene... U stanu je predviđeno podno grijanje. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Slobodan trosoban stan na 1. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Bukovacka Samostojeca Kuca 190 M2 S Okucnicom Parkinzima 3082 Metropola Agencija Za Nekretnine

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!.. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … U stanu je predviđeno podno grijanje. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Slobodan trosoban stan na 1. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Stan Novogradnja Maksimir 91 M2 Prodaja

Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi)... Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir... Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5.

Sky Nekretnine Linkedin

Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Slobodan trosoban stan na 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …

Barutanski Jarak 4 S Katnica 130 M2 200 M2 Okucnice Garaza Kuca Vipro Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce Poslovni Prostori Zemljista

Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, ….. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Apartman Dada In Krapinske Toplice Hr Book Now Hotelgyms Com

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Slobodan trosoban stan na 1... Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …

Spc Maksimir Na Raspolaganju Jos Samo 30 Ak Stanova Living

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! .. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan Novogradnja Maksimir 91 M2 Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. . Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …

GraÄ'evinska Zemljista Maksimir Zagreb Gradiliste Prodaja

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur.

Prodaja I Najam Nekretnina Kastel Nekretnine Kastel Nekretnine

Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Projekt Maksimir 2 Novogradnje Sretni Stanovi Nekretnine Rijeka

U stanu je predviđeno podno grijanje... U stanu je predviđeno podno grijanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Maksimir Euromaksgrad D O O

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Slobodan trosoban stan na 1. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi).

Maksimir Euromaksgrad D O O

Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi).

Nekretnine Mirjana Mikulec Zagreb Stanovi Kuce Zemljista Poslovni Prostori

Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, ….. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Slobodan trosoban stan na 1. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!

Maksimir Maksimirska Cesta Peterosoban Stan Nkp 142 M2 Novogradnja

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! . Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi).

Novogradnja Maksimir Lascina Penthouse S Terasom I Prekrasnim Pogledom Na Medvedgrad

Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U stanu je predviđeno podno grijanje. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir... Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Njuskalo Stanovi Zagreb Maksimir

Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi).. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!.. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Maksimir Novo 150m2 3 Spavace Sobe Vrt 140m2 Garaza Vpm Ago Nekretnine

Slobodan trosoban stan na 1. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Slobodan trosoban stan na 1. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!

Prodaja I Najam Nekretnina Kastel Nekretnine Kastel Nekretnine

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U stanu je predviđeno podno grijanje. Slobodan trosoban stan na 1. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur.

Stan Maksimir Novogradnja 152 M 4s Db Najam Stan

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Stan Zagreb Maksimir Rim Novogradnja 103 M2 Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. U stanu je predviđeno podno grijanje.. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi).

Luksuzna Novogradnja Maksimir 4sobni Stan 134 20m2 Vrhunski Tlocrt Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2.. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir.

Agencija Za Nekretnine Zagreb Basilica Nekretnine

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Slobodan trosoban stan na 1. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. U stanu je predviđeno podno grijanje. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Petrova Maksimir Golden Projekt

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2.

Novogradnja Stanovi I Apartmani Erste Nekretnine

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2.. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir.

Petrova Maksimir Golden Projekt

Slobodan trosoban stan na 1. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku... Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi).

Novi Zivot Pod Kosim Krovom Nestvarno Elegantan I Ugodan Obiteljski Stan U Maksimiru Indizajn S Mirjanom Mikulec

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … U stanu je predviđeno podno grijanje.. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2.

Stan Maksimir Novogradnja 152 M 4s Db Najam Stan

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Rim Novogradnja Stan 136m2 S Vrtom Garazom Parkingom 2931 Metropola Agencija Za Nekretnine

Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Mediar Nekretnine Agencija Za Nekretnine

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Slobodan trosoban stan na 1. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Slobodan trosoban stan na 1.

Projekt Maksimir 2 Novogradnje Sretni Stanovi Nekretnine Rijeka

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. U stanu je predviđeno podno grijanje. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

4 Sobni Stan Zagreb Srebrnjak 148 00 M2 Krovna Terasa Novogradnja Prodaja House Styles Mansions Zagreb

Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. U stanu je predviđeno podno grijanje. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Zagreb Maksimir Novogradnja 2021 Pz 63 41m2 Index Oglasi

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Slobodan trosoban stan na 1. U stanu je predviđeno podno grijanje. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …

Zagreb Maksimir Stan Za Prodaju Garaza Bazzar Nekretnine

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !.. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Centar Maksimir Vmd Novogradnja Luksuzan Cetverosoban Penthouse

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Gornji Bukovac 3 Soban U Urbanoj Vili 61 60m2 Garaza Novogradnja Prodaja Hardwood Floors Flooring Hardwood

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5.

Stan Zagreb Maksimir Petrova Ulica 110 92 M2 Novogradnja Prodaja

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene... Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, … Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! U stanu je predviđeno podno grijanje. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …

Prodaja Stanova Maksimir

Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Slobodan trosoban stan na 1. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!.. Slobodan trosoban stan na 1.

Zagreb Maksimir Donji Bukovac Obiteljska Kuca Novogradnja 118 M2

Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur... Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Slobodan trosoban stan na 1. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!

Zagreb Maksimir Stan Za Prodaju Garaza Bazzar Nekretnine

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Slobodan trosoban stan na 1. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). U stanu je predviđeno podno grijanje. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!

Srebrnjak Luksuzna Novogradnja Marlimat Agencija Za Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!.. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur.

Kvadrat U Zagrebu 2000 Evo Na Sto Kupci Najvise Obracaju Pozornost Vecernji Hr

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2.. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.

Cetverosobni Stanovi Kvatric Stanovi Prodaja

Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi).. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Slobodan trosoban stan na 1. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!.. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir.

Lokacija Nekretnine Maksimir Opereta Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …

Novogradnja Maksimirska Ulica Useljenje Jesen 2021 Prodaja

Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. . Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Novogradnja Maksimir Lascina Penthouse S Terasom Prodaja

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. U stanu je predviđeno podno grijanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Vmd Grupa

Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! U stanu je predviđeno podno grijanje. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir.. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …

Zagreb Maksimir Stan Za Prodaju Garaza Bazzar Nekretnine

Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Novogradnja Vipro Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce Poslovni Prostori Zemljista

U stanu je predviđeno podno grijanje. .. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Stan Zagreb Donje Svetice Heinzelova 55 00 M2 Prodaja Imperium Immobiliare

Slobodan trosoban stan na 1. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … U stanu je predviđeno podno grijanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene.. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene.

Maksimir Eurovilla Hr

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …

Kvadrat U Zagrebu 2000 Evo Na Sto Kupci Najvise Obracaju Pozornost Vecernji Hr

Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2.

Maksimir Atraktivna Novogradnja 180 M2 S Vrtom 470 M2

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir.

Stan Zagreb Maksimir 80 M2 Novogradnja Prilika Lux Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Slobodan trosoban stan na 1. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Novogradnja Maksimir Stoosova 3soban 73 85 M2 Vrt P M Index Oglasi

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja... U stanu je predviđeno podno grijanje. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi).

Luksuzna Novogradnja Maksimir 4sobni Stan 134 20m2 Vrhunski Tlocrt Prodaja

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Pronađi novogradnju, pogledaj slike i cijene. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Slobodan trosoban stan na 1.

4 Sobni Stan Zagreb Srebrnjak 148 00 M2 Krovna Terasa Novogradnja Prodaja House Styles Mansions Zagreb

U stanu je predviđeno podno grijanje. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. U stanu je predviđeno podno grijanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Spc Maksimir Na Raspolaganju Jos Samo 30 Ak Stanova Living

U stanu je predviđeno podno grijanje... Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5.. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.

N D Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce Zemljista Poslovni Prostori

Slobodan trosoban stan na 1. Slobodan trosoban stan na 1. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Maksimir Ravnice Trosoban Stan Sa Parkingom Novogradnja Eurovilla Hr

U stanu je predviđeno podno grijanje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stanovi Zagreb Novogradnja Prodaja Najam Nekretnine Zemljista Kuce Poslovni Prostori

Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Remete Kograd Promet

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.

Stan Maksimir Novogradnja 152 M 4s Db Najam Stan

Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2... Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Slobodan trosoban stan na 1. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Stanovi Zagreb Novogradnja Prodaja Najam Nekretnine Zemljista Kuce Poslovni Prostori

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Stan se sastoji od ulaznog prostora, kupaone, spavaće sobe, kuhinje sa blagovanom i dnevnim boravkom ukupne površine 44m2. Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara... Katu sa pripadajućom garažom te parkirnim mjestom ukupne obračunske kvadrature 97 m2 x 2000eur.

Stan Zagreb Maksimir 95 00 M2 Novogradnja Luksuzno UreÄ'eno Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Katu od ukupno 8 katova (63 stana u zgradi). Prodaje se stan u novogradnji na hondlovoj ulici u maksimiru na 5. Sastoji se od open space kuhinje s blagovaonskim dijelom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu, …. Orijentacija stana je sjever, stan gleda prema parku maksimir.

Popular posts from this blog

83+ Konferencijske Stolice Emmezeta Besplatno